Sim Only onbeperkt internet

De nieuwste smartphone

Deel artikel

Elk jaar weer opnieuw brengen de grootste telecomproviders hun nieuwst smartphone uit op de telecommarkt. Vaak zijn vele mensen al maanden bezig om up-to-date te blijven over de nieuwste modellen. De producenten beweren elke keer weer opnieuw dat het nieuwste toestel een ware musthave is; de nieuwe smartphone is sneller, dunner én mooier. Het nieuwe toestel is als het ware een unieke editie door alle nieuwe snufjes die de telefoon heeft. Het beweren dat consumenten de nieuwste smartphone moésten hebben heeft geleid tot een consumentengedrag waar een groot deel van de bevolking altijd over het nieuwste smartphone model wil beschikken. Want je gaat toch niet met een oude smartphone rondlopen als je ook het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste kunt hebben?..

Smartphone

Sim Only abonnementen voor jou

Toch is er een grote groep die niet dezelfde drang heeft om mee te doen met deze geweldige hype waar vele mensen in mee gaan. De groep die niet deze drang heeft, vindt het voornamelijk belachelijk veel geld om uit te geven aan een nieuwe smartphone die eigenlijk niet zo heel veel nieuws schijnt te hebben. Deze mensen hebben liever een goed sim only abonnement wat enorm interessant is, omdat zij niet elke keer een nieuw toestel willen hebben zodra Apple, Samsung of een ander telecombedrijf de nieuwste en beste smartphone lanceert. Met een sim only abonnement behouden consumenten hun huidige telefoon en gaan vele abonnementskosten omlaag. De gebruikers van sim only abonnementen kunnen door het (ver)kopen van een andere telefoon erg goedkoop uit zijn en de smartphone op deze manier upgraden. Daarnaast bieden tegenwoordig diverse providers steeds meer mogelijkheden om het telefoonabonnement aan ta passen op een manier die perfect past bij het smartphonegebruik van de consument. Zo hoeven consumenten niet meer te betalen voor data dat niet gebruikt wordt maar de hele bundel wordt aangepast op het gebruik van de consument.

 

Voor de sim only gebruikers zijn er vele schitterende aanbiedingen die perfect bij jou smartphonegebruik past. De ene aanbieding is nog aantrekkelijker dan de andere, zo zijn er aanbiedingen vanaf 250 MB tot 10 GB of zelfs unlimited data, sms en bellen is beschikbaar. De sim only abonnement van tegenwoordig geven iedereen vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van 4G internetsnelheid. Daarnaast kun je ook nog in het buitenland gebruik maken van het 4G internet vanwege de nieuwe roaming regels; binnen alle EU-landen kun je gewoon je telefoonabonnement aanzetten zonder torenhoge abonnementskosten te verwachten.

Draadloos je smartphone opladen

Naast diverse prachtige smartphone abonnement deals, hebben de smartphones van tegenwoordig natuurlijk echt wel handige snufjes die voor iedereen ideaal is. Denk aan de voorcamera die elke smartphone tegenwoordig heeft, touchscreen en divers smartphones hebben zelfs gezichtsherkenning. Dat is lang niet alles, want de smartphones moeten wel een beetje uniek blijven waardoor elke smartphone weer een eigen specificatie heeft die de smartphone laat onderscheiden van de andere smartphones. Zo heeft Samsung bijvoorbeeld een smartphone die oplaadbaar is zonder kabel. Met een draadloze Samsung oplader laad je jouw smartphone via een Qi standaard op. Op deze manier heb je geen kabel meer nodig die in de knoop kan raken of kapot kan gaan. Helaas is het nog niet mogelijk om alle smartphones hiermee op te laden, iPhone 8 en iPhone X zijn al wel draadloos oplaadbaar net als de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy Note8. Tevens is het ook nog eens mogelijk om je telefoon draadloos op te laden terwijl de telefoon in een hoesje zit. Afhankelijk van de gekozen oplader kan dit wel iets langzamer gaan dan als alleen de telefoon op de draadloze oplader wordt gelegd. Desondanks is het zeker mogelijk om je smartphone draadloos op te laden met de draadloze Samsung oplader.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Slimme bellers kiezen voor Simyo

Simyo is er voor de slimme beller. Simyo is een online provider van sim only abonnementen en prepaid simkaarten. Door het altijd bij de hand