Sim Only onbeperkt internet

Kyocera timmert aan de weg!

Deel artikel

Kyocera Corporation ook wel Kyoto Ceramics is een groot Japans bedrijf die in 1959 is opgericht door Kazuo Inamori. Samen met 28 jonge ambitieuze collega’s is het bedrijf gestart als een kleine werkplaats. Het eerste product was een kleine keramische isolator die werd gebruikt voor de eerste beeldbuizen (televisie). Het bedrijf groeide enorm en koos voor een Amoeba Managementsysteem wat betekent dat de organisatie is verdeeld in kleine units die onafhankelijk van elkaar zijn. Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit verschillende bedrijven die wereld wijd verdeeld zijn. In Nederland kennen we KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Alle bedrijven hebben hetzelfde motto: ‘wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is’. Daarnaast werkt het bedrijf ook aan een gezondere planeet.

 

KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.

In 2000 zijn Nederlandse KYOCERA en Mita samengaan werken en hebben in 2012 de bedrijfsnaam veranderd in KYOCERA Document Solutions Nederland. Ze bieden klanten digitale printers, kopieerapparaten en producten en leveren milieuvriendelijke documentoplossingen. Het bedrijf vindt duurzame ontwikkeling en het verbeteren van het milieu belangrijk. Het bedrijf heeft een kapitaal van €892.812.681,- Het bedrijf is voornamelijk bekend van hun Kyocera printers. Deze printers worden over de hele wereld verkocht!

Sponsering Kyocera Document Solutions Nederland

Kyocera Document Solutions Nederland heeft sinds 2014 een samenwerkingscontract met het Ronald McDonald Kinderfonds. Niet alleen helpt Kyocera Document Solutions Nederland door materialen te sponsoren maar ook draagt het een steentje bij door geld te doneren en mankracht in te zetten.

Kyocera Document Solutions Nederland is ook aanwezig in de voetballerij. Ze zijn namelijk sinds 2010 sponsor van ADO Den Haag. Het stadion is ook vernoemd naar het bedrijf. Gemiddeld komen er 160 miljoen auto’s langs het stadion dus het is ook niet zo gek dat zowel ADO als Kyocera blij is met de samenwerking. De managing director Etienne Hendriks heeft gezegd dat de naamsbekendheid van het bedrijf de afgelopen jaren met 25% is gestegen. En daarom de partnerschip graag doorzet.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Slimme bellers kiezen voor Simyo

Simyo is er voor de slimme beller. Simyo is een online provider van sim only abonnementen en prepaid simkaarten. Door het altijd bij de hand