Sim Only onbeperkt internet

Sim only abonnement met grote databundel steeds vaker afgesloten

Deel artikel

Smartphone eigenaren sluiten steeds vaker een sim only abonnement af als het huidige telefoon abonnement ten einde loopt. Er wordt massaal overgestapt op de goedkopere variant van het mobiele telefoon abonnement door smartphone gebruikers en dat heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones kwalitatief steeds beter worden en hierdoor langer meegaan.

De andere geldende reden voor het overstappen naar een goedkope sim only met internet is dat consumenten willen besparen en met een sim only abonnement kan er tot de helft bespaard worden op de mobiele telefoonkosten. Bij smartphone gebruikers is de trend om een zo’n groot mogelijke databundel af te sluiten want een smartphone zonder internet is geen smartphone. De databundel is de duurste bundel en hierdoor is de gemiddelde prijs van een sim only abonnement hoger te komen liggen maar nog steeds ben je veel goedkoper uit als je een sim only abonnement met internet afsluit dan wanneer er een nieuw telefoon abonnement afgesloten wordt waarbij een nieuwe smartphone uitgekozen mag worden.

Providers spelen handig in op de vraag naar grote databundels want er zijn steeds meer providers die de mogelijkheid bieden om een sim only onbeperkt internet af te sluiten. Met een dergelijke bundel heb je geen omkijken meer naar de hoeveelheid data je per maand verbruikt. Dit is ideaal als je de hele dag door in contact wil blijven staan met je vrienden, familie en kennissen want het maakt niet uit hoe lang en hoe vaak je gebruik maakt van het mobiele internet want alles is toch al betaald.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Slimme bellers kiezen voor Simyo

Simyo is er voor de slimme beller. Simyo is een online provider van sim only abonnementen en prepaid simkaarten. Door het altijd bij de hand