Sim Only onbeperkt internet

Tijden veranderen en dat geldt ook voor sim only abonnementen. Zo is er nu een trend te zien met betrekking tot onbeperkt bellen. Het lijkt er steeds meer op dat sim only abonnementen een onbeperkt uiterlijk krijgen. We kennen al de sim only onbeperkt internet en nu is er ook de sim only onbeperkt bellen. Met een sim only onbeperkt hoef je nooit meer om te kijken naar je mobiele telefoon rekening want je betaald een vast bedrag per maand voor je telefoonabonnement. Steeds meer providers bieden onbeperkte bundels aan omdat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van het mobiele netwerk. Iedereen wil overal en altijd bereikbaar zijn en met een sim only onbeperkt kan dat. Lang nog niet alle providers in Nederland bieden een sim only onbeperkt bellen aan. Hieronder zie je een lijst van providers waar je een sim only onbeperkt bellen kunt bestellen.

Aanbieders van sim only met onbeperkt internet:

Providers met een sim only onbeperkt bellen:

T-Mobile
Robin Mobile
Simpel
Vodafone
KPN
Youfone

Providers met een sim only onbeperkt:

Robin Mobile
T-Mobile
Youfone

Sluit je een sim only abonnement af bij één van bovenstaande drie providers dan kun je een sim only abonnement afsluiten met zowel onbeperkt bellen als onbeperkt internet. Sluit vandaag nog een sim only onbeperkt bellen af!

Voordeel van sim only abonnement onbeperkt

Het voordeel van sim only abonnement onbeperkt is dat je enorm goedkoop gebruik kunt maken van het mobiele netwerk. Een sim only abonnement onbeperkt is veel goedkoper dan een normaal telefoonabonnement. Met een onbeperkt abonnement hoef je daarnaast nooit meer rekening te houden met je verbruik, want je kunt onbeperkt gebruik maken van het mobiele netwerk.