Sim Only onbeperkt internet

Simlcokvrije telefoon in combinatie met een sim only internet abonnement

Ben je van plan om een sim only abonnement af te sluiten dan moet je wel een simlockvrije mobiele telefoon in je bezit hebben. Een simlockvrij toestel is een toestel die niet aan een provider verbonden is, hierdoor kun je een simkaart in het toestel stoppen van elke willekeurige provider. Pas als je zeker weet dat je een simlockvrij toestel hebt kun je overstappen naar een sim only abonnement van een andere provider, dit geldt natuurlijk niet als je een sim only internet abonnement afsluit bij je huidige provider door middel van verlengen.

Aanbieders van sim only met onbeperkt internet:

Voordelen van de combinatie

Is je toestel niet simlockvrij dan kun je het toestel simlockvrij laten maken. Je kunt voor het simlockvrij laten maken van je toestel terecht bij je provider waar je jouw telefoonabonnement hebt afgesloten. Er zitten wel kosten verbonden aan het simlockvrij laten maken van een toestel, tenzij het toestel langer als 12 maanden in je bezit is. Na 12 maanden of wanneer je mobiele telefoonabonnement is afgelopen kun je het toestel gratis simlockvrij laten maken of dit wordt automatisch gedaan door de provider. Ben je nog niet in het bezit van een mobiele telefoon of een smartphone dan kun je een nieuw toestel zonder simlock goedkoop kopen bij verschillende aanbieders. Simlockvrije toestellen zijn al verkrijgbaar voor 25 Euro. Wil je goedkoop bellen, sms’en en internetten en je hebt nog geen simlockvrij toestel, koop dan voordelig een simlockvrij toestel. Sluit daarna een goedkoop sim only onbeperkt internet af.

Verschillende sim only internet mogelijkheden

Wil je weten of je huidige toestel simlockvrij is? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te controleren.

1. Neem contact op met de verkopende partij. Zij kunnen jou vertellen of je een simlockvrij toestel hebt of dat er nog een simlock op zit van je huidige provider. Is dit nog het geval dan zijn zij verplicht je een unlock code te geven waarmee je het toestel simlockvrij kunt maken of laten maken. Pas als het toestel 12 maanden oud is kan deze code gratis verstrekt worden anders zitten er kosten aan verbonden.

2. Heb je al een sim only onbeperkt internet afgesloten en heb je de simkaart ontvangen, dan kun je proberen of je toestel simlockvrij is door de simkaart in het toestel te stoppen. Wanneer je jouw pincode invoert en het toestel werkt naar behoren dan is het toestel simlockvrij. Komt er een melding te voorschijn zoals verwijder simkaart, voer NCK code in of netwerk fout dan is het toestel nog niet simlockvrij

Is je toestel nog voorzien van een simlock dan kun je gewoon naar een telecom winkel in je buurt gaan en zij kunnen je verder helpen met het simlockvrij maken van je toestel. Het kan zijn dat er kosten aan verbonden zitten wanneer je het toestel er niet hebt gekocht. Maar vragen staan vrij en vragen of je toestel simlockvrij gemaakt kan worden kost niets. Sluit na het simlockvrij maken van je toestel direct over op een sim only abonnement en bespaar flink op je maandelijkse telefoonkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *