Sim Only onbeperkt internet

Simyo voor de vijfde keer op rij de beste mobiele provider

Deel artikel

De consumentenbond heeft wederom de halfjaarlijkse award voor de beste mobiele provider van Nederland uitgereikt. Dit heeft de Consumentenbond gedaan aan de hand van de 5.500 leden van de Mobiele ProviderMonitor. Het consumentenpanel heeft wederom gekozen voor Simyo als beste mobiele provider in Nederland. Simyo heeft van het klantenpanel een 8,4 gekregen. Runner-up is KPN met een 8.

Elk half jaar presenteert de Consumentenbond de mobiele ProviderMonitor. In de monitor worden de panelleden gevraagd om de kwaliteit van bellen, sms’en en mobiel internet van hun provider te beoordelen. Daarnaast houden de panelleden bij hoe vaak er een storing is bij de mobiele provider. In de Mobiele Providermonitor zijn tien providers meegenomen: Simpel, Vodafone, Tele2, Ben, Telfort, Simyo, Hi, T-Mobile, KPN en Hollandsnieuwe.

Voor de vijfde keer op rij komt Simyo als beste mobiele provider uit de bus. Het consumentenpanel heeft Simyo een 8,4 als cijfer gegeven, dit is 0,1 punt hoger dan een half jaar geleden. De mobiele provider scoort als enige een 8 of hoger op alle deelaspecten. De pluspunten van Simyo die aangegeven worden zijn goed bereik, duidelijke tarieven en voorwaarden en de klantenservice die goed bereikbaar is en waar je goed wordt geholpen. Daarnaast zijn er nauwelijks meldingen over storingen bij mobiel bellen, sms’en en internetten.

Wil je een betrouwbare provider voor je sim only abonnement? Kies dan voor Simyo! Al voor de vijfde keer op rij is de mobiele provider gekozen tot de beste provider van Nederland. Simyo is aangesloten op het mobiele netwerk van KPN en zoals menig mens weet is het netwerk van KPN een van de meest betrouwbare van Nederland. Stap nu over op een sim only abonnement van simyo!

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Slimme bellers kiezen voor Simyo

Simyo is er voor de slimme beller. Simyo is een online provider van sim only abonnementen en prepaid simkaarten. Door het altijd bij de hand