Sim Only onbeperkt internet

Sim only met internet verlengen

Wanneer je al een mobiel telefoonabonnement hebt of een sim only abonnement en het contract van je abonnement loopt bijna af, dan kun je het contract van je telefoonabonnement of sim only abonnement verlengen. Het verlengen van je contract kan vanaf 4 maand voor de eind datum. Je sim only abonnement verlengen kan alleen bij je huidige provider. Selecteer altijd je huidige provider om de sim only aanbiedingen te zien voor het verlengen van je mobiele telefoon abonnement.Ben je nu in het bezit van een normaal mobiel telefoonabonnement en wil je voortaan goedkoop gebruik maken van het mobiele netwerk? Dan kun je er ook voor kiezen om bij je huidige provider je abonnement te verlengen in de vorm van een goedkoop sim only abonnement. Een sim only is velen malen voordeliger omdat je alleen betaald voor de gekozen bundels. Je moet dus wel zelf al in het bezit zijn van een goedwerkende mobiele telefoon of smartphone.

Aanbieders van sim only met onbeperkt internet:

Besparen door een sim only internet abonnement te verlengen

Wil je besparen op je maandelijkse kosten voor bellen, sms’en en internetten? Verleng dan je mobiele telefoonabonnement in de vorm van een sim only. Een abonnementsverlenging in de vorm van een sim only abonnement bij je huidige provider zal al snel enkele euro’s tot tientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van je telefoonabonnement is afhankelijk van je provider. Sommige providers hanteren 3 maand voor afloop van het contract, maar andere providers hanteren 6 maand. Het verlengen van je telefoon abonnement kan ook nog eens tot maximaal 3 maand na verloop van je contract datum. Controleer wanneer je contract afloopt bij je provider en sluit direct een voordelig sim only abonnement af. De verlenging van je telefoonabonnement gaat pas in vanaf het moment dat de contract datum verstreken is.

Voordelen sim only internet

Een sim only abonnement boven een GSM plus abonnement verkiezen zal betekenen dat je maandelijks bespaart op je mobiele telefoonkosten. Bij je huidige provider zul je ook nog eens meer korting krijgen wanneer je kiest voor het verlengen van je mobiele telefoon abonnement. Het verlengen van je mobiele telefoonabonnement bij je huidige provider betekent niets meer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een bepaalde periode. Doordat je kiest voor het verlengen van je contract zal de provider je belonen met extra voordeel op je sim only abonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je het telefoonabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvang je geen extra korting.

Hoe kan een sim only internet abonnement verlengd worden?

Bij het verlengen van je telefoonabonnement kun je kiezen om je sim only abonnement met 1 jaar of met 2 jaar te verlengen. Sommige providers bieden je zelfs de mogelijkheid aan om maandelijks te verlengen. De keuze tussen deze drie mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke situatie en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat wanneer je een sim only abonnement voor langere tijd aangaat je voordeliger uit bent dan wanneer je kiest voor verlenging van 1 jaar of maandelijks. Het grote voordeel bij het verlengen met 1 jaar is dat je over 12 maand kunt kijken of het telefoonabonnement nog past bij je wensen en mocht je toestel niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement ook verlengen met een nieuw toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *